Terreinrijden

 

Waar de weg eindigt, begint het avontuur!

Ga een dag mee terreinrijden in de omgeving van Monteils. Rij in een van onze terreinauto’s of met je eigen 4×4 | terreinauto. Onze gids leert je onderweg de beginselen van het 4×4 rijden en weet natuurlijk de mooie plekjes voor je te vinden. Deze tour is geschikt voor iedereen die de buurt en het 4×4 rijden wil verkennen zonder samengeknepen billen.

Je kunt ook gebruik maken van een roadbook. Hierin staat de dagroute beschreven naar de leuke en mooie offroad paadjes in De Lot. Geniet daar van de natuur, ga zwemmen in een van de riviertjes en bezoek het leuke marktje die je onderweg tegenkomt. ’s Avonds kom je weer terug op La Baraque. Of kies voor een meerdaagse route. Deze roadtrip biedt het echte avontuur want je kunt overnachten in ‘het wild’. Als je van wat meer comfort houdt…. onderweg zijn ook veel campings of b&b’s te vinden. Deze route is zonder gids en ook geschikt voor de beginnende 4×4 rijder.

Toerrit 4×4 rijden rondom Monteils

♦  toerrit rond Monteils met gids
♦  onderweg 4×4 training 
♦  leer van natuurlijke obstakels
♦  geschikt voor alle niveaus
♦  met leenauto of eigen 4×4

– leenauto en gids € 195,-
– eigen auto en gids € 120,-

Toerrit met roadbook naar De Lot

♦  toerrit in De Lot van 1 dag
♦  deels onverharde wegen
♦  met roadbook zonder gids
♦  geschikt voor alle niveaus
♦  met leenauto of eigen 4×4

– leenauto en roadbook € 150,-
– eigen auto met roadbook € 75,-

Roadtrip | 4×4 vakantiereizen

Wil je langer op ontdekkingsreis gaan, ontdek dan onze omgeving met onze meerdaagse reis naar De Lot of de Frans/Spaanse Pyreneeën. Ga enkele dagen tot een week genieten van de vrijheid en het avontuur dat een 4×4 je biedt. De 2 roadbooks met verschillende routes in De Lot en de Frans/Spaanse Pyreneeën zorgen ervoor dat een groot deel van het traject uit onverharde wegen bestaat. Daar staan ook de door ons geselecteerde (natuur) campings, b&b’s en hotels vermeld.