contactpersoon

Contact | locatie

Wij zijn Hans Dalmulder en Monique Veldhuijzen. Nederlanders met een passie voor Frankrijk. Al enkele jaren bouwen wij aan onze wens om in Frankrijk te kunnen wonen en werken. Stap voor stap realiseren wij onze droom en kunnen wij mensen laten meegenieten van al het goede dat Frankrijk te bieden heeft.


Onze locatie in Frankrijk

 

| >>  Bekijk hier de locatie in Monteils


Domaine La Baraque

471 Route de la Gare, 12200 Monteils, Aveyron

Let op! Om bij je de juiste Monteils uit te komen moet je de postcode vermelden bij het instellen van de navigatie.

Contactpersoon
Monique Veldhuijzen | monique.veldhuijzen@gmail.com | Telefoon: +31 6 54961220

Vervoer per bus, trein of vliegtuig

Bij het checken van sites voor vluchten, of bus/treinkosten is het verstandig gebruik te maken van het ‘incognito’ venster. Hiermee wordt voorkomen dat de prijzen van vluchten steeds duurder worden naarmate je de site vaker bezoekt.


Bus

Vervoer per bus is een goedkope manier van reizen. Je moet er wel wat tijd voor uittrekken. De bus rijdt van Amsterdam of Rotterdam naar Toulouse en doet daar zo’n 19 uur over. De kosten vallen mee maar variëren vanaf een enkel ticket van € 11,- tot € 30,-. Wij adviseren gebruik te maken van Flixbus;marktleider op het gebied van voordelige intercity bussen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Noord-Amerika. De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. De prijzen van Eurolines – die ook busreizen aanbiedt – liggen wel 8x zo hoog en de rit duurt veel langer.
Flixbus  Eurolines


Trein

Treintickets van Amsterdam naar Toulouse zijn duur vergeleken met de prijzen van de goedkope vluchten. € 175,- voor een enkele reis is geen uitzondering, en het duurt 11 tot 20 uur voordat je op de bestemming bent dus net zolang als een reis per bus. Maar als je relaxed wilt reizen, de soms drukke snelwegen wilt vermijden en wilt genieten van het landschap dat je onderweg tegen komt, is het rijden met de trein een goede optie.
SNCF   NS Int.   Thalys   Rail Europe


Vliegen

Easyjet vliegt helaas niet meer rechtstreeks van Amsterdam naar Toulouse dus ben je aangewezen op de KLM/Air France. Andere maatschappijen vliegen naar omliggende luchthavens zoals Bergerac of Carcassonne. Check de site van Expedia voor vluchten met KLM, Air France, Lufthansa, Alitalia etc. Bekijk voor prijzen van de prijsshoppers de eigen site van de maatschappij.
Expedia  KLM

Transfer

Als je per vliegtuig, trein of bus komt moet er vervoer geregeld worden van de aankomstlocatie naar Monteils.


Haal en brengservice La Baraque

Wij verlenen en haal en breng service maar rekenen hiervoor wel een vergoeding van € 0,15 per km, € 15,- per uur reistijd en de eventuele kosten van tol. De tarieven voor transfer vanaf of naar Monteils zijn (exclusief tol):

Kosten per rit (heen en terug), maximaal 4 personen, bagage in 1 auto

♦  Villefranche de Rouergue: 25 km en half uur reistijd  € 12,50
♦  Cassaude: 90 km en 1,5 uur reistijd  € 35,-
♦  Cahors: 130 km en 2,5 uur reistijd  € 60,-
♦  Montauban: 150 km en 2,5 uur reistijd  € 60,-
♦  Toulouse Blagnac: 250 km en 4 uur reistijd  € 100,- 
♦  Carcassonne: 350 km en 5 uur reistijd € 125,-
♦  Bergerac: 380 km en 6 uur reistijd  € 150,-

Boekingsvoorwaarden


Reserveren / betalen
 

 1. Boeken bij La Baraque kan digitaal, telefonisch als schriftelijk.
 2. Voor het vakantiehuis gelden vaste aankomst en vertrekdata die verschillen per seizoen. 
 3. Na reservering ontvangt u van ons de factuur. Op de factuur staat vermeld welk bedrag aan La Baraque is verschuldigd.
 4. Bij reserveringen binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode vindt er geen aanbetaling plaats maar dient het hele bedrag (100%) binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Na ontvangst van het volledige bedrag van de aanbetaling is de reservering definitief..
 5. Bij reserveringen die buiten deze 4 weken plaatsvinden wordt een aanbetaling van u gevraagd van 30% van het totaalbedrag. Dit bedrag dient u binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur te betalen om de reservering definitief te maken. Het restant (70%) dient maximaal 4 weken voor de verhuurperiode te zijn voldaan.
 6. Voordat u gebruik kunt maken van het verhuurde dient het volledige factuurbedrag te zijn voldaan. Bij nalatigheid van betaling heeft La Baraque het recht de vakantie te annuleren en eventueel extra gemaakte kosten te verhalen op de huurder.


Borg

 1. La Baraque vraagt geen borg voor de geboden accommodatie. Bij vermiste of kapotte zaken aan de accommodatie en/of inventaris wordt deze ter plekke verrekend. 


Wijzigingen in de reservering

 1. Bij eerder vertrek of latere aankomst op het vakantieadres vindt geen restitutie plaats van de boekingsgelden.
 2. Wijzigingen in de samenstelling van het aantal personen, auto’s en huisdieren graag zo spoedig mogelijk melden. Het aantal personen of huisdieren mag nooit het maximale aantal overschrijden, tenzij er extra accommodatie wordt gehuurd (op basis van beschikbaarheid). Indien nodig wordt een wijziging in de samenstelling van het aantal personen/dieren extra in rekening gebracht.


Reis en annuleringsverzekering

 • Wij raden de huurder aan om een goede reis en annuleringsverzekering af te sluiten. Lees goed de voorwaarden van uw verzekering door zodat u niet voor verassingen komt te staan.
 • Houd er rekening mee dat een kortlopende annuleringsverzekering vaak binnen 7 dagen na het boeken van de vakantie moet worden afgesloten.


Annulering

 • Annulering van het gehuurde, om wat voor reden dan ook, kan alleen schriftelijk per aangetekende brief.
 1. Annuleren is kosteloos binnen 14 dagen na reservering.
 2. Reserveringen binnen 14 dagen voor aankomst zijn 24 uur na boeking kosteloos opzegbaar.
 • In alle andere gevallen worden annuleringskosten in rekening gebracht, zijnde:
 1. Bij annulering 12 weken voor aankomstdatum wordt 25% van de reissom in rekening gebracht.
 2. Bij annulering tussen twaalf en acht weken voor aankomstdatum wordt 50% van de reissom in rekening gebracht.
 3. Bij annulering vanaf acht weken voor de aankomstdatum dient de gehele reissom betaald te worden.


Aansprakelijkheid

 1. La Baraque heeft het recht om de reservering te annuleren of de verhuring van de genoten accommodatie tussentijds te beëindigen bij overmacht ofwel “force majeure” (iets dat niet valt te voorzien of buiten invloed van de verhuurders valt zoals extreem weer of een uitbraak van besmettelijke ziekten). Indien mogelijk regelt La Baraque vervangende accommodatie.
 2. In geval van annulering van de reservering of het tussentijds beëindigen van de verhuring van genoten accommodatie door overmacht, wordt er door La Baraque geen compensatie betaald.
 3. La Baraque aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade of letsel berokkend aan of door gebruikers van de door La Baraque geboden accommodatie, hoe deze schade of dit letsel ook is ontstaan.
 4. Deelname aan activiteiten, georganiseerd op of door de camping, geschieden geheel voor eigen risico.
 5. Schade aan de accommodatie door nalatigheid wordt verhaald op de gebruiker.
 6. La Baraque is gerechtigd om bij overlast of hinder de gebruiker te verwijderen uit de accommodatie.


Overige bepalingen

 1. Maximaal 2 huisdieren per verhuurd object zijn toegestaan. U moet zelf zorgdragen voor de slaapplek van de hond in de vorm van een mand of een bench. Een huisdier in de slaapkamer, slaapcabine of op bed is niet toegestaan. Eventuele schoonmaakkosten zullen worden verhaald.
 2. De accommodatie mag niet worden uitgeleend of onderverhuurd.
 3. U dient zich bij het aanmelden op het terrein te legitimeren met een geldig Nederlands paspoort.
 4. Roken in de verhuurde accommodaties of andere verblijfsruimtes is niet toegestaan.

Privacy Policy

Domaine La Baraque respecteert de privacy van bezoekers van haar website. Persoonsgegevens die tijdens een bezoek aan deze website worden verstrekt kunnen in een bestand worden verzameld en opgeslagen. Verwerking van deze persoonsgegevens vindt louter plaats indien deze in het verlengde liggen van de ondernemingsdoelstellingen van Domaine La Baraque. Gegevens zullen nimmer vrijwillig aan derden verstrekt worden.


Uw gegevens

De door u vrijwillig beschikbaar gestelde gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het doel van de terbeschikkingstelling en mogelijk voor de nieuwsbrief. Het gebruik van uw gegevens omvat; – Opname in ons bestand – Nieuwsbrief (mogelijkheid tot opt-out zit in de brief) – U op de hoogte houden van relevante informatie van onze diensten conform onze ondernemingsdoelstellingen. De verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Indien juridische bepalingen ons voorschrijven uw gegevens ter beschikking te stellen zijn wij hier aan gehouden. Domaine La Baraque heeft alles in het werk gesteld om verlies of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens tegen te gaan.


Uw rechten

U kunt uw persoonsgegevens opvragen en u hebt recht om de gegevens te corrigeren of te laten verwijderen. Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.


Cookies

Domaine La Baraque maakt op deze website gebruik van cookies. Enerzijds om de website zo goed mogelijk op de wensen van de gebruikers af te stemmen. Anderzijds voor interne analyse waarbij algemeen gebruik centraal staat met als doel de website als geheel te verbeteren. 


Eco Policy

Wij staan achter het begrip ‘ecotoerisme’; kleinschalig toerisme dat tot doel heeft milieu, natuur en landschap niet aan te tasten, zodat ook de volgende generatie van onze plek kan genieten. Wij stimuleren de beperking van het gebruik van water, gas en stroom. Op La Baraque maken we gebruik van de natuurlijke elementen. Bijvoorbeeld van de rivier Aveyron waar we zwemmen, kanoën en poedelen. Bij het bouwen gebruiken wij lokaal gekapt hout (populier en eiken) en 2e hands materialen.